AP Stacking


Er zijn diverse bestemmingen waar weinig of geen dubbeldek vrachtwagens voorhanden zijn alsmede bij container/reefers transporten. Dan is vaak de Pallet Load Maximizer van AP Stacking een uitkomst.

Denk hier ook “double stack” geladen kan worden. Vaak kunnen we met de Pallet Load Maximizer van AP Stacking de beladingsgraad verbeteren. Soms wel tot 35% en daarmee ’n enorme besparing realiseren.

Met AP Stacking realiseren verladers namelijk een forse verbetering van de beladingsgraad en een vermindering van transportschade maar soms ook het reduceren of zelfs weglaten van kostbare verpakking.

Tevens worden het aantal ritten gereduceerd en daarmee ook het aantal “poortbewegingen” wat weer zorgt voor een lager brandstofverbruik maar ook minder administratie, communicatie, tolheffingen en…minder CO 2 uitstoot.

Het product is vooral ontworpen voor goederen die normaal gesproken niet of beperkt stapelbaar zijn vanwege hun kwetsbaarheid, samenstelling (ongelijke pallets) maar ook b.v. “drukbelasting”.

Daarom worden deze Pallet Load Maximizers vooral ingezet bij kwetsbare farmaceutische of elektronische producten, bij food en ook in DC’s waar veel samengestelde pallets worden geproduceerd. AP Stacking heeft de juiste oplossing om dagelijks verspilde transportruimte om te zetten in extra winst voor u.


Winst maken van loze ruimte…?

DSC01006.JPG

Huidige situatie (40% lucht)           

IMG 0889

Lading mét Pallet Load Maximizers


© GCC 2017